مراحل نصب پکیج دیواری

مراحل نصب پکیج دیواری

مراحل نصب پکیج دیواری

مراحل نصب پکیج دیواری: نصب پکیج دیواری، از مراحل اولیه بعد از خرید آن می‌باشد. بسیاری از افراد اعتقاد دارند که امکان نصب پکیج دیواری حتی بدون داشتن اطلاعات کافی وجود دارد، اما باید به یاد داشت که داشتن اطلاعات کامل از قطعات، ساختار و نحوه عملکرد پکیج دیواری، یکی از شرایط اساسی آن محسوب می‌شود.

همچنین باید توجه داشت که رعایت موارد ایمنی حین نصب و راه‌اندازی پکیج، از اهمیت بالایی برخوردار است و عدم رعایت این موارد می‌تواند به وقوع حوادث و رخدادهای خطرناک منجر شود. با نصابان متخصص آسان کار از به وجود آمدن هر خطر احتمالی جلوگیری کنید.
مجموعه آسان کار با داشتن بهترین و مجربترین نیروهای نصب پکیج دیواری آماده ارائه همه خدمات نصب انواع پکیج دیواری به شما در همه مناطق کرج می باشد.

tel:09331405570

09331405570

مهمترین مراحل نصب پکیج دیواری

تعیین مکان نصب پکیج دیواری

با توجه به نوع و مکان ساختمان، پکیج‌های دیواری معمولاً در آشپزخانه یا بالکن نصب می‌شوند. ابتدا برای نصب پکیج بر روی دیوار، باید شابلون یا پایه‌ی نگهدارنده دستگاه را نصب کنید. این پایه باید با استفاده از پیچ‌های استاندارد بر روی دیوار نصب شود تا محکم و پایدار باشد. همچنین حواس خود را به فضای لازم و تنظیم صحیح پایه‌ها داشته باشید، زیرا این موارد بسیار حیاتی هستند.

مراحل نصب پکیج دیواری

ارتفاع نصب پکیج دیواری چقدر باید باشد؟

در هنگام نصب پکیج دیواری، باید به این نکته توجه کرد که ارتفاع نصب دستگاه باید ۱۲۰ سانتیمتر از کف و از کابینت و دیوارها فاصله بی نظیر ۱۰ سانتیمتر داشته باشد.

شناخت مدل و نوع و ظرفیت پکیج دیواری

مدل و ظرفیت‌های پکیج‌های دیواری در بازار تاسیسات کشور عمدتا به دو نوع بدون فن و فن دار تقسیم می‌شوند. این دستگاه‌ها با ظرفیت‌های مختلف از ۲۴۰۰۰ الی ۴۰۰۰۰ کیلوکالری بر ساعت تولید می‌شوند. برای نصب پکیج دیواری، باید محل اختصاص یافته برای آن بدون هیچگونه رطوبت باشد و همچنین نباید در نزدیکی مواد قابل اشتعال و وسایل گازسوز قرار بگیرد.

اتصال لوله آب در نصب پکیج دیواری

پس از نصب دستگاه بر روی دیوار، اتصال لوله‌آب از مراحل ضروری برای نصب پکیج به شمار می‌رود. در ابتدا، باید از محکم بودن دستگاه بر روی دیوار اطمینان حاصل کرد. زیرا عدم توجه به این موضوع ممکن است باعث سنگین شدن دستگاه و در نتیجه سقوط و آسیب به پکیج شود. در نهایت، پس از اتصال لوله‌آب و قطعه‌های مورد نیاز، مطمئن شوید که همه قطعات به‌درستی متصل شده و هیچ نقصی وجود ندارد.

تعیین مکان نصب پکیج دیواری

اتصال لوله گاز در نصب پکیج دیواری

جهت افزایش ایمنی و اطمینان، استفاده از شیلنگ های استاندارد با قطر مناسب توصیه می شود. همچنین، اتصال شیلنگ با بست های فلزی محکم و بررسی دقیق محل اتصال به منظور جلوگیری از نشتی، بسیار حیاتی است و نباید آن را نادیده گرفت.

نصب دودکش پکیج دیواری

نصب دودکش یکی از مراحل حیاتی در نصب پکیج دیواری است که باید بر اساس استانداردهای لازم انجام شود. استفاده از دودکش های دارای قطر مناسب و استاندارد، در اخراج گازهای تولید شده از احتراق، بسیار موثر و اثرگذار است. استفاده از کلاهک به شکل H و طول مناسب برای دودکش، از مؤلفه های مهم در این زمینه می‌باشد.

اتصال دو شاخه پکیج به برق

برای حفاظت از دستگاه، نصب کلید محافظ برق برای اتصال دو شاخه پکیج به برق توصیه می‌شود.

باز کردن شیرهای ورودی آب

یکی از گام‌های دیگر هنگام نصب پکیج دیواری، باز کردن شیر ورودی برای نمایش فشار بار درون منبع دستگاه است. این فشار که توسط یک گیج اندازه‌گیری می‌شود، باید بین درجه ۱/۵ تا ۲ باشد.

هواگیری پکیج دیواری

برای انجام این فرایند، پکیج را در حالت زمستانی قرار دهید تا آب درون شوفاژها جریان پیدا کند. بعد از ورود آب به داخل شوفاژها، هواگیری دستگاه انجام می‌شود. در حین انجام این فرایند، حفظ فشار آب درون پکیج ما بین ۱/۵ تا ۲ مناسب است.

مهمترین مراحل نصب پکیج دیواری

نکات مهم در هنگام نصب پکیج دیواری

برای نصب صحیح پکیج دیواری، باید به چند اصل اساسی توجه کرد. در ابتدا، حین نصب دودکش از دودکش‌های آکاردئونی استفاده نکنید، زیرا این نوع دودکش‌ها خطر بروز حوادث را افزایش می‌دهند. یکی از مراحل مهم در نصب پکیج دیواری، قرار دادن فشار بار دستگاه که بعد از روی میزان ۱/۵ می‌باشد. برای انجام این کار، از شیر پرکن باید استفاده کرد که معمولا در قسمت زیرین دستگاه و با رنگ مشکی یا آبی قرار دارد. با چرخاندن شیر پرکن در جهت راست و بستن آن، می‌توان تنظیمات مورد نیاز را انجام داد.
پس از طی کردن همه مراحل نصب پکیج دیواری و همچنین تنظیم بار دستگاه بر روی مقدار موردنظر، اقدام به روشن کردن پکیج می نماییم. اغلب در ساختار بسیاری از پکیج های دیواری دو حالت زمستانه و تابستانه در نظر گرفته می‌شود. حالت تابستانه فقط آبگرم بهداشتی را در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهد.
البته باید گفت که درجه مناسب برای سیستم گرمایش ۸۰ و نیز میزان درجه مطلوب برای دستگاه پکیج ۶۰ می‌باشد.

ارتفاع نصب پکیج دیواری چقدر باید باشد؟

عوامل موثر بر هزینه نصب پکیج دیواری

برند پکیج: اولین فاکتور مهم و موثر برند دستگاه است. برای نمونه، نصب پکیج بوتان با ایران رادیاتور تفاوت دارد. این رقم که ارتباط مستقیمی با قیمت خود دستگاه دارد، ممکن است خیلی قابل توجه نباشد، اما با در نظر گرفتن آن می‌توان تخمین بهتر و دقیق‌تری از هزینه نصب پکیج و رادیاتور داشت. در میان مدل‌های یک برند مشخص نیز ممکن است اندکی تفاوت قیمت وجود داشته باشد.
لوله کشی پکیج: این فاکتور تاثیر اصلی خود در نصب پکیج بوتان و برندهای دیگر را زمانی نشان می‌دهد که نصاب مجبور باشد تغییرات و تعمیراتی را در لوله کشی ساختمان اعمال کند. علاوه بر این مورد، نوع و کیفیت لوله‌های مورد استفاده نیز بر هزینه نصب پکیج و رادیاتور موثر است.
محل نصب پکیج: اگر محل نصب درنظر گرفته شده نیز به شکلی باشد که نصب پکیج را با چالش جدی مواجه کند (مثلا گوشه‌هایی که دسترسی به آنها مشکل است)، باید امکان افزایش اجرت نصاب پکیج را در نظر داشت.
از جمله موارد دیگری که به هزینه نصب پکیج و رادیاتور اضافه می‌شوند می‌توان به اجرت نصاب و دیگر لوازم جانبی مصرف شده در روند کار است. دقت کنید که هزینه نصب رایادتور شوفاژ نیز بطور جداگانه و براساس مدل و اندازه آن‌ها مشخص می‌شود.

اتصال لوله گاز در نصب پکیج دیواری

گروه خدماتی آسان کار راهنمای همیشگی شما مشتریان عزیز

گروه خدماتی آسان کار، با بهره مندی از کارشناسان مجرب آماده ارائه مشاوره رایگان جهت خرید مناسب ترین محصول متناسب با شرایط محل نصب و نیز پائین ترین قیمت بازار می باشد. همچنین بعد از انتخاب و خرید پكيج ديواري مورد نظر، می توانید با متخصصین گروه خدماتی آسان کار تماس بگیرید تا عملیات اجرایی نصب را در اسرع وقت انجام دهند.
ارائه مشاوره رایگان فنی و نصب سریع و تعمیر با بهترین کیفیت ممکن به مشتریان عزیز و کسب رضایت شما، آرمان گروه خدماتی آسان کار می باشد.

شماره تماس با نمایندگی مجموعه آسان کار
09331405570